Όροι & Προϋποθέσεις

 

Το μείον 35% για το Wyndham Grand Crete Mirabello Bay είναι η τιμή σε προσφορά που διαρκεί για 72ώρες και μπορείτε να την κλείσετε μόνο μέσω του ειδικού συνδέσμου τον οποίο μπορείτε να βρείτε στο ενημερωτικό δελτίο του προγράμματος ανταμοιβών του Wyndham Rewards που λαμβάνετε μέσω email και μέσα από τις καμπάνιες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Wyndham Rewards κατά το χρονικό διάστημα από τις 19 Ιουλίου 2019 έως και τις 21 Ιουλίου 2019, την Περίοδο Κρατήσεων. Η ευέλικτη διαμονή διατίθενται από τις 19 Ιουλίου 2019 έως και τις 13 Οκτωβρίου 2019 (η ελάχιστη διαμονή που απαιτείται είναι 3 διανυκτερεύσεις).

Οι κρατήσεις πρέπει να γίνουν με τη χρήση έγκυρης κάρτας ως εγγύηση και ΔΕΝ επιστρέφονται. Το 35% αφαιρείται ως έκπτωση από την Καλύτερη Διαθέσιμη Τιμή του ακινήτου και δεν περιλαμβάνει φόρους, ΦΠΑ, κόστος θέρετρου/υπηρεσιών, συναφείς δαπάνες, πουρμπουάρ ή πρόσθετες χρεώσεις ανά δωμάτιο, χρεώσεις που μπορεί να χρεωθούν ανά διανυκτέρευση. Ως «Καλύτερη Διαθέσιμη Τιμή» ορίζεται η καλύτερη, μη τιμολογιακή, απεριόριστη τιμή που διατίθεται στο κοινό μέσω της ιστοσελίδας για την συγκεκριμένη αλυσίδα για το ξενοδοχείο, την ημερομηνία και τα καταλύματα που ζητήσατε. Η προσφορά περιλαμβάνει ημιδιατροφή.

Ενδέχεται να ισχύουν μη διαθέσιμες ημερομηνίες, εξαιρέσεις σε τύπους δωματίων και άλλοι περιορισμοί. Η παρούσα Προσφορά και οι όροι και οι προϋποθέσεις της υπόκεινται σε ακυρώσεις ή αλλαγή ανά πάσα στιγμή και ακυρώνονται όπου απαγορεύεται από τον νόμο. Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προσφορά ή έκπτωση.

 

Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις της προσφοράς και να λάβετε 500 μπόνους πόντους από το πρόγραμμα ανταμοιβής του Wyndham Rewards, ένα Μέλος του προγράμματος Wyndham Rewards πρέπει να: (α) κάνει κράτηση για την «τιμή προσφοράς για το μείον 35% στο Wyndham Grand Crete Mirabello Bay εντός 72 ωρών» χρησιμοποιώντας τον ειδικό σύνδεσμο από τις 19 Ιουλίου 2019 έως και τις 22 Ιουλίου 2019 (κατά την «Περίοδο Κρατήσεων» και (β) να ολοκληρώσει την διαμονή το αργότερο μέχρι τις 13 Οκτωβρίου 2019 (την «Περίοδο Διαμονής»).  Θα πιστωθούν 500 μπόνους πόντοι από το πρόγραμμα ανταμοιβής Wyndham Rewards για κάθε «Κατάλληλη Διαμονή». Η Κατάλληλη Διαμονή συμπεριλαμβάνει όλες τις διαδοχικές διανυκτερεύσεις στο ίδιο ξενοδοχείο ανεξάρτητα από τις ημερομηνίες άφιξης και αναχώρησης. Παρόλα αυτά, οτιδήποτε που αντιτίθεται στους παρόντες Όρους Διαφήμισης, αν ένας αριθμός Μέλους σχετίζεται με περισσότερες από μία (1) Κατάλληλες Διαμονές για την/τις ίδια/ίδιες ημερομηνία(ές), μόνο μία Προσφορά Κατάλληλης Διαμονής θα μετράει για τους 500 μπόνους πόντους του προγράμματος ανταμοιβής Wyndham Rewards. Ένα Μέλος που συμπληρώσει τις απαιτήσεις των Κατάλληλων Διαμονών για τους συγκεκριμένους Όρους Διαφήμισης, θα λάβει 500 μπόνους πόντους από το πρόγραμμα επιβράβευσης Wyndham Rewards, εντός δύο εώς τεσσάρων εβδομάδων μετά του τέλους της «Περιόδου Διαμονής», στις 13 Οκτωβρίου 2019.